Hej!

Nu är det såhär att Vera och jag har bestämt oss för att ta en paus från bloggandet tillsammans och så får vi se hur det blir sen. Min blogg hittar du här!!!!!!!!! 
 
www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.sewww.alvany.blogg.sewww.alvany.blogg.sewww.alvany.blogg.se www.alvany.blogg.se 
 
KRAMAR FRÅN VERA & ALVA 

Bussen

E på bussen.. :( har tråkigt.. Vill hem. Chaffören kör som om han var jagad av fbi...... Suuuuck..


SORRY!

Har varit i stallet hela dagen idag vi typ STORSTÄDA! tömde ut alla boxar på spån/torv (tog ett tag... pust man blev TRÖTT!) sen spraya vi, lät det torka o tog högtrycksvattenslangen... vi fick sopa ut allt vatten då stall rännorna int funkar... tänkte inte på att göra tidsinställda... :( aja, imorgon drar jag t. hööks o shoppar lite till min finaste yster! imorgon blire nog uteritt, hon ska få sträcka ut på sig lite eftersom hon nog har riktigt mkt träningsvärk efter träningen idag! berättar mer om den sen imorgon i inlägg, så ni får vänta ni ;) iaf, den ponnyn har ju potential x1000... <3 har köpt en fårskinnspad från tyskland, i love it den passar yster suverränt!

Förlåt

Förlåt för dålig update... :( 

Glitter ;)

Mitt lås :P


Bussen

Folk undra hur mitt skärp sågut. Såhär: :)


lagg på designen?

vad är dethär för nåt?! Kan det ha något med att göra att vi sätter in en ny design som alla tjatar på? *hosthost* ;) 

HUNGEr!

är så hungrig haahah! MAAAT NU TACK?!? det blir kött och potatis.. yammi :P loveya.<3

funderar på att köpa denna

vad tycks? hiss eller diss? ;) 
 
kör på dunvästar i vinter/höst, så mysigt och snyggt på samma gång <3 ;) 
loveya<3

Bloggar/Bloggvärlden

Har sett för mycket nu om allt det här... Alla försöker vara antingen Kissie eller nellie berntsson. 
 
om ni vill få fler läsare så ska ni vara personliga i era bloggar. skriv lite om ditt liv, inte om hur mycket du hatar nellie berntsson eller hur mycket du avskyr kallblod/varmblod/halvblod whatever. folk vill inte höra allt du hatar. folk vill heller inte höra en nellieb wannabee. då kan de lika gärna klicka in på www.nellieberntsson.se och läsa om orginalet ;) 
och nej, jag skriver inte om att jag hatar detta, utan jag ger väl lite kritik och bloggtips. 
 
måste man vara fokis klon för att komma långt? måste man göra allt som stora bloggare gör för att få en stor blogg? kanske vissa grejer, som bloggtips, men att wannabeea sig och sånt. det tror jag nog hela svenska folket har fått nog av ;) 
 
jag tycker själv att NELLIEB s blogg, TYRAS blogg, LINNS blogg och PONNYSANNINGS blogg är bra. det är för att de är heeeelt personliga. 
 
NELLIEB: Intressanta inlägg. Bra humor och har alltid pricken över iet i sina inlägg. kul tjej. 
TYRAS: Roliga inlägg, hon driver en hästgård och köper in nya hästar. man lär sig mycket när man läser den bloggen då det har mycket med att driva företag att göra. 
LINNS: Intressanta tips om produkter och beskriver ridpassen i minsta detalj. intressant :) . 
PONNYSANNINGS: Riktigt roliga inlägg. en riktigt bra blogg om man vill hålla sig uppdaterad om hästvärlden och man håller koll på hästar till salu och tävlingar och en massa. rekomenderas! :) 
 

hejsan<3


ME LIKE ;)

gamla låtar får mig förstå hur bra musik brukade vara... nu bara en massa nicki minaj skit... JB och detta är nog det som är värt att lyssna på..
 
 

inlägget

har sutit och filat på ett långt intressant inlägg flera dagar nu. försökt komma på, vad vill folk höra? då kom jag på det.. bloggar/bloggvärlden.
 
låter det bra? Kommer ett inlägg imorgon om det! :) 

förbannad!

inga av mina tidsinställda kom idag! usch! jaja, hoppas ni levde ändå. 
haft möte idag! nice! :) Stackars Vera fick STOR migrän idag och kräktes och allting! Så skicka krya på dig kommentarer till vera! Hon e inte sjuk men migrän är en sjukdom som man har hela livet då man inte kan utsättas för för mycket stoj (typ i hollister butiken) eller för starka ljus. Så skicka gulliga kommentarer! hon e tapper! :) 
 
jag ser halvdöd ut på bilden men jajja. :) 

Compass idag!

Drar till Compass idag! Taggad! :) Vi ska snacka lite om våra grupper (Utmanargruppen) och sånt teori I guess. :) see you. :) 
 
 

Dagens

Linnet är verkligen mitt älsklingslinne! Passar bra till allt som ett par shorts eller jeans. Har köpt det på H&M för längesen tror jag. Jeansen kommer från hollister. Skärpet Gucci. :)


Gör tidsinställda

Så ni får lite update imorgon. Har blivit mer noga, ska försöka göra inlägg så updaten kommer bli en självklar sak. :) Chillar lite nu bara, imorgon blir det en lång skoldag igen. ;) 
 
 

IM BACK!

Oh jeee, im back.. Vera är tillbax på banan igen! Varför de tar vi en annan gång!
Haha, saknat er! Domänen är påväg nu! Designen är klar ska bara läggas in. Sen är ponymaniacs som NYYY!
Idag skulle jag vart och tränat. Men får se hur det blir med de! Av personliga skäl!
Skolan börjar imorgon btw.. Lite laaagom taggad på den fronten..

See ya Vera


Hemma från skolan

intressant dag haha? ne skoja. Fick våra skåp idag, jag har skåp nummer 413! :) Roligt när en tjej som heter Towa kom fram o sa att vår blogg var bra, då blir man glad! :) ville bara säga att jag lever hahah! :) 
 
Imorgon drar träningarna på compass igång! yes! :D

Hästmänniskor...

tittar runt på videos på youtube bara för att leta fel. det är hästmänniskor det. snackar skit om andra för att de är rädda för att bli klassad som sämre. 
"Ser du vad Lottens häst Fire låtsas gå i form? Hon måste ju släppa efter, herregud..." "gud vad fel bett hon har" "Han behöver ju ingen martingal!!" "Hon? Ska lilla Mira rida en storhäst? det är ju sjukt, jag är ju lång gud vad mycket bättre jag kan rida." "usch vad stor hon är på stackars shettisen!!!"
Har hört WAY TO MUCH av sånt!! grow up people! Och ja, jag kan erkänna att jag har snackat skit också, men ångrar mig sjukt mycket efteråt. Behövde hon verkligen det där? Önskar jag kunde ta tillbaka saker jag sagt. 
 
Hästvärlden skrämmer mig och jag har hört människor som gått så långt att de tagit ut det på hästarna. Som denna historien: 
*1 Flicka och hennes kompis kommer hem från terränghopp*
Flicka 1: Kolla, där är den där malliga tjejen och hennes fula häst!
Kompis: Ja gud.. Du borde rida din häst lite på banan bara för att visa att du är mycket bättre. 
Flicka 1: Ja!!
*Flicka 1 går ut på banan och jobbar hästen i form även fast den haft ett hårt ridpass redan* 
 
skitsnack ska man hålla sig borta från.. folk kan bli sårade.
 
 

S c h o o l .

Ätit lunch. efter rasten så blir det hemkunskap och NO. 
 

Veckans favoblogg!

Veckans favoblogg den här veckan blir... DREVINGEBRUDARNA!
 
Det är alltså ett gäng som har en blogg, som står på samma stall och tävlar proffesionellt. Jag beskriver alla som är med i bloggen. 
 
SOFIA - Sofia tävlar med sin D-Ponny Munsboro Malibu "Molle", på hög nivå, 120. De tränar också på höga höjder. HÄR finns en video med lite videos på Sofia och Molle.
 
HENRIETTA: Henrietta har sin häst Cassis. De tävlar lite smått & gott. Cassis är en skimmel med en brun fläck på mulen. HÄR hittar du fler av Henriettas inlägg. 
 
SOFIE: Sofie har en häst som heter Flessenbos Charles "Challe". Han är en holländsk import född 2001. 
 
 
EMMA: Emma är en tjej med en Morgan valack som heter Amberfields Suncatcher. Hon gillar också att fotografera och åka skidor.  Amberfields Suncatcher.
 

SARA: Sara har en häst som heter Redonna och de tävlar runt 110 till 120 cm hoppning. 
 
IDA: Ida har en häst som hon delar med sin syster och hennes mamma som heter Mc Donald. Hon rider även en annan häst som heter Compass Takeoff "Teo". Hon har även 2 hundar som heter Chessy och Skrollan. 
Donald till vänster och Teo till höger. 
 
 

Try and fail or not-trying at all? I prefer Trying and winning. ;)

yster får vila idag efter kämpig tävling igår. det är hon värd. Världens finaste!!
 
 

bloggtorka

Har fått ett enormt fall av bloggtorka. :( vet inte vad jag ska skriva o har inte varit så inspirerad. Hoppas på att bloggfeeli gen ska komma tillbaka så får vi se. Mer om dagens ritt senare. :)


VARNING FÖR BLOGGTORKA!!!

Umm, what to say??


Glöm inte Veckans Favoblogg!

Glöm inte den! Tipsa dina bloggkompisar. Detta är en chans ni inte vill missa! 
 

Veckans favoblogg!

Ska börja med veckans favoblogg! Om jag glömmer bort den (ja, jag är glömsk ;) ) så får ni kommentera! 
Jag kommer då ta en blogg jag precis börjat läsa eller någon jag läst länge som har den där lilla glimten som jag gillar lite extra. Jag beskriver bloggen lite och bifogar bilder och länkar. 
Du kanske vill bli veckans favoblogg? Kommentera här nedanför eller kommentera i något annat inlägg vad din blogg handlar om osv. Du kommer troligen få runt 100 nya läsare då inte alla klickar på din länk. 
 
Det här är sista dagen på veckan så jag kör en veckans favoblogg idag och en veckans favoblogg någon dag i den nya veckan som börjar imorgon. 
Kram!
 
PS. För att bli Veckans Favoblogg så måste du dela detta foto på din blogg bara så jag är säker på att du anmält dig. :) 
 

Bilder från träningen igår


Brb

E i stallet nu! Bjuder på mobilbild ;)


slender!

nu ska min bror spela slender!:)

goodnight!

natti natti för bloggen! :) sitter ute med datorn oc kollar runt lite. sov gott!

slappdag!

hade lite ont i halsen idag när jag vaknade så jag har slappat hela dagen! åkte till norra stavsudda krog o åt lunch! åt en jättegod hamburgare! nu har jag kollat på 3 filmer typ och bara har det mysigt! 
Såhär ser jag ut idag! ;)
 

godnatt bloggen

Orkar inte blogga mer ikväll. Imorgon så blir det antingen gäster eller stallet. vi får se. Hoppas på stallet, kommer sakna mina ponnysar annars!! men jaja, gonatt sov gott allihopa kram!! :) 
 

vera fact!

Veras mobil/dator funkar inte just nu så ingen bloggning framöver på ett tag. Inte superlänge, men kanske några dagar eller så. Men Vera kommer messa mig ifall hon vill göra ett inlägg så gör jag det åt henne! :) puss & kram :)

ÄNTLIGEN!

Äntligen så har jag fått börja sätta igång Yster ! skritta ut med henne idag! supermysigt. ländtäcke ifall det skulle börja regna, då det var riktigt mulet. Jag ville ju inte att hennes förkylning skulle bli värre. Hon hostar lite ibland men inget värre.
så glad! kanske vi kan starta sen den 19e! yes! annars får jag väl.. ja.. hoppa cuppe eller så?

vart i stallet idag

som vanligt hahah! ;) 
så glad för Nellies skull. Hon kom FEMMA!!! :D Undrar vad för feedback hon fick från malin och peter... ? 
 

Untitled Video


stallet as usual

stallet idag, ska rida cupidos, mocka och göra hö. Ska inte vara där så länge, brukar vara i stallet i 12 timmar varje dag så just idag pallar jag inte! 
Skicka EGOBOOST till NELLIE på www.nellieberntsson.se , hon kan behöva så mycket boost som möjligt kära vänner! 
 

Nej! :)

Vera ska INTE tävla SM utan hon är bara där o tittar på. förlåt för förvirring! :)

vi ser era mail varje dag. <3

och det värmer alltid! 
 
utan er hade vi aldrig varit där vi är nu. 

Mupp?

Har gjort en massa video bloggar men det funkar inte att ladda upp? Videofy.me ponymaniacs heter vi! Vera


Cupidos

imorgon ska jag longera. han går så fint på longerlina alltså! vi har honom inspänd ibland men det är mest i början så han hittar knapparna, sen så går han fint utan! finaste bebisen!!

In da car

Såå trött. Shit! Får sova när jag är framme med ******* i runsten! Vera Missing btw


gonatt bloggen

inget mer blogging nu, CHILLA bara :P (PS vera is AT HOOME!!)

kommit hem från stallet

mysigt. var där i 12 timmar idag! red barbacka på mirakel med jenny och så. det var mysigt. yster var TRÖTT. hon sov på marken i boxen och jag gick in till henne och satte mig bredvid. då la hon sitt huvud i mitt knä... finaste tjejen.
jaja, måste gå, bye bye ;)
 
(PS. inget funkar här ute på landet.. ÅHH.. kan inte ens kolla på OS...) 
 
 

SAKNAR ALVAAAAA

miss u 

SAKNAR ALVAAAAA

miss u 

SAKNAR ALVAAAAA

miss u 

SAKNAR ALVAAAAA

miss u 

SAKNAR ALVAAAAA

miss u 

SM IMORRON!

Hej! back in stocholm nu! 
mitt internet la av i spain så ingen bloggnign från min sida!
Nåt som ni inte vet... 
kom till sm så får ni se! mhm! 
 
INFO! Jag kommer hänga på SM från TORSDAG den 2 aug till söndag den 7 aug Kom fram om ni vill! jag finns på plats tillsammans med (kanske alva) malin baryard janelle larsson och hennes familj samt hennes tränare sofie thurdin! :D kommer skriva vart jag är och då har ni möjlighet att komma fram och fråga mej saker osv! Hoppas att vi ses där! packat alla stuffs NU!!! HMM?? ledtråd!!
 
Glöm aldrig att jag älskar er läsare!
 
en puss till min saknade ALVA! <33 
 

pysslar om yster

<3
 

godmorgon

hoppas ni sovit gott bloggläsarna. 
 
glöm inte att VERA OCH JAG KOMMER VARA PÅ STHLM HORSESHOW I GLOBEN OCH VERA (KANSKE JAG OCKSÅ) KOMMER VARA PÅ SM I AUG. om ni vill nåt, fritt fram kom och fråga. vi e 100% ärliga o öppna, inga dryga bloggläsare här inte!! heja på vår fina nellie och köp något till din ponny, det r så sm ska vara. inga viskningar eller fnysningar mot nån, inte bryr vi oss om det är tisseltassel om "där e vera" "där e nellie som tror hon e så cool" eller "alva med hennes och yadayada", kom fram om de e nåt, taskigt eller inte ;) 
 
fake nails, fake hair and fake tan. i don't care just be nice to me and i'll be nice to u. 

RSS 2.0