Naaattö bloggön!

Natti nu alla sjukt fina läsare! Ni läser på fett med bra asså! So Thanks! Hoppas att eran valborg vart fett med najs asså! Really i hope so! Tack för att ni ungdomar och alla sorters läsare vuxna som barn! Tack för att ni sjukt älskade läsare läser våran blogg! Älskar er finaste läsare. Nattöööö!

Malin får stå för kvällens bild, med tanke på bild brist! Tycker att jag blir så jädra ful på alla bilder! På alla. Men nej nu ska jag sova så god natt! Undra hut många gånger jag sagt Natti nu? ;D haha nej nu sista. God natt.



/Versson


kass uppdatering

Förlåt för sämst uppdatering! Vart i stallet all day och landet! :) Glad valborg! Om man säger så? :P

Morfars minnes plats!

Hej alla! Min morfar gick ju tyvärr bort i december 2011 dagen innan julafton. Han fick en stroke. Så nu var jag på morfars minnesplats som vi fixat åt han :) jag saknar han nåt enormt då han o jag hade en rätt bra kontakt lixom! Men jag vet att han läser bloggen och ser mig hela tiden! Så morfar om du läser detta inlägg jag älskar dej av hela mitt hjärta! Puss och kram!

/Vera


Hej finaste!

Joe! Ligger i sängen och dör lite här va! Var en Down kväll igår! Grät en skvätt somnade sen. Jag tänkte på alla mina sjukt underbara vänner och då blev lilla v glad igen! Haha. Ska ut och börja fixa till brasan som vi då inte gjort än! Men nu jvlar kör vi igång haha. Justja ska svara på en fråga osså. Om jag gillar många korta inlägg eller några låånga. Asså för mig är det olika! Jag skriver ju typ många långa men jag gillar både och! Åh det är så förbannat kul att ni läser så bra och kommenterar! Såååååå glad för att ni finns asså! Fortsätt att läsa och kommentera så som ni gör. Ni e la bäst. Puss och kram älskade läsare. Kram från Vera<33


/Vera <3333

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468724/images/2012/pic_200564163.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3468724/images/2012/pic_200564164.jpg" class="image">


Mot stallet!<3

Ska till stallet nu typ! Rida Cupido! :) (Jag veet att han är för liten för mig men det är ingen annan som kan rida honom!)


Mot stallet!<3

Ska till stallet nu typ! Rida Cupido! :)

I dag när jag kollade mobilen fick jag se detta fina sms! Älskar dig finaste! ❤❤❤❤❤

Hur har du det? Saknar dig så jääääävla mkt kom hem nuuuu tack😱😣😡😭 Jag åkte inte till stallet idag varför ska man göra det om ändå lilla V inte är där? För det första så åker jag dit för att få träffa gött folk och umgås med de underbara djuren men den största anledningen är för att det finns en underbar tjej som alltid är där och hon e glad,framåt,cool, omtänktsam jag kan inte skriva allt. Den här tjejen hjälper alltid en att sikta framåt om någonting är jobbigt så är den här coola tjejen där och tröstar❤ Jag kan alltid ringa till den här underbara tjejen om det är något ❤Och vet du denna underbara tjej är du det är bara du 😘 Vi ses snart älskar dig Puss 💗


Mina djur

:)


Kom igen nu! :)

Kom igen nu, det är är statistiken för idag :(

Hm?

Alltså seriöst ni läsare är bäst. Men frågan är, vill man ha hög statistik eller många kommentarer? Vår statisik är upp och ner men kommentarerna är BÄST! Ni är f'nimej bääst! :)

Så söt chey!

Haha kolla så söt tjej som gjorde! Älskar dej finaste läsare!


V vågar allt!
E elakar dig!
R rar
A aldrig vetat någon bättre tjej en dej!


Finaste läsare! Vrf så söt? Tack! Ni stärker!!! Puss


Fulaste bilden ever!

Tror aldrig jag sett någon fulare bild än detta som jag laddade upp!

Why?
Jo för att jag ser ut som att jag håller på att somna!


Framme!

Hej Joe, sitter här och myser som en jäkel! Så fett med skönt att äntligen vara framme! Så smaching! Video bloggar senare ikväll! Så ja.. Hoppas er dag blir GRUM! För min har blivit det! Really denna dag har i princip vart helt komplett! See you puss!


/Vera ❤❤❤


Göött!

Sjuukt nöjd med idag! :)

Först så kom jag till stallet typ, tog in Yster ryktade, sadlade osv... Sen hade vi lite konditionsträning då hon har börjat "ponny-lata" sig. Först så var hon seg men när jag visade vem som bestämde så jobbade hon faktiskt på!

Jag red på volterna, olika ridvägar och sånt! Hon var jätteduktig! Trött var hon efteråt, hon frustade väldigt mycket under avskrittningen! ;) Jag bestämde mig för att hoppa av, spänna upp sadelgjorden några hål och sen leda runt henne, eftersom hon vart så duktig.

Efter det så mockade jag och gjorde lite hö. Sen skulle jag rida Cupido, den lilla shettisen! Han har ju verkligen egen motor kan man ju säga!

Jag tog in honom från hagen och band upp honom i stallgången. Han var väldigt lerig och smutsig så det tog ett tag att rykta!

Sen sadlade jag och tränsade. Satte upp i paddocken och började skritta fram. Sen när jag skulle jogga honom lite förstod jag vad Susanne menade med egen motor! ;) Han var verkligen J Ä T T E pigg! :D Men det gick väl bra I guess! Gjorde lite bakdels vändningar och skänkelvikningar för att han skulle mjukas upp lite, men han kanske inte hade en bra dag! ;)

Ibland ville han busa lite och i galoppen trodde han att han var ett eldigt fullblod! :P

Imorgon så ska jag rida Cupido igen, för han är ju en shettis som har väldigt temperament om man säger så! Och de mindre ryttarna är ju oftast mer oerfarna, och de mer erfarna är oftast för långa för honom, men jag är perfekt i storleken då! :)

På lördag ska jag hjälpa till där mer och på söndag ska jag rida både Yster och Cupido! :)


//Alva

Landet jao!

Hej, nu har vi stoppat på Ica för att köpa lite körvigt! Haha. Om 35-40 minuter så är vi framme typ. Ska bli skit mys! Tror inte att jag kommer ha tekning där! Really i dont. Men vi får hoppas! Men om inte så fotar jag bilder och lägger upp sen när jag kommer hem! Men ja som sagt om ingen tekning.. Love you guys! ❤❤❤


Video bloggar.

Video bloggar från landet tror jag! Bara satt ni vet! Men om jag har tekning ofc! ❤❤❤ puss

/Vera


Hey Joe❤

Ändrade planer. Åker senare idag till landet dör min bror behövdes på en fotbolls match :O så jag sticker hem till Lisen ett ta. Hon Åker såklart med till landet! Ska bli ap skönt att komma upp till finaste Landet! Loooooooooove! Fotar och lägger upp bilder ofc! Ska bli la gött! Så får ni osså se hur fint det är! Älskar det! Min moster och hennes sambo kommer osså upp! Så det blir la gött! Asså det är igentligen deras men vi. Har osså en stuga där! Som vi typ bor i. Ja inte riktigt fattat det där men jaja... Men men nu Lisen så Lisen next stop haha... See you gilrls and boys! ❤❤❤❤❤❤ justja ny målade naglar. Tycks?

/Vera <33

 


Kom igen nu, gissa och få en länk!

Vad köpte jag på Hööks igår? Ledtråd: Det är för ryttare och 4 grejer är det! :)

Gissa , gissa , gissa , gissa , gissa!

Landet next stop!

Nu drar vi till landet!


Stallet imorgon jao

Taggar enoormt!

Rida lite basic stuff som jag sa idag men med mer lättridning och sånt! Vill egentligen sova så det "blir imorgon" men vill ändå vara uppe, haha! :D

Ska nog ändra från grå text till vanlig svart i inläggen, stör mig på det gråa ENOORMT! ;)
//Alva

Landet imon!

Imorgon drar jag ut till landet. Ska bli gött! Mobil bloggar om tekningen funkar
Men inte Alls säkert! Så om jag inte bloggar imorgon så vet ni varför! Sov gott alla! Natti! Nu tittar vi på film på 4an! See you kärleken checkar in heter den btw ❤❤nAtti all mah lavas! See you! Tack för att ni läser. Natti

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468724/images/2012/pic_200355260.jpg" class="image">


Diss


Alva ger tips

:)


Det här med att "lita på" någon....

Hey ni bloggen... Idag har jag blivit sviken.. Därför är jag Down Town. Skulle kunna skriva VÄRSTA deep Shit inlägget men nej. Slupar med Alva nu. Lite stelt med tanke på min sur tant het.. Såklart så har jag lärt mig vilka jag kan och vilka jag inte kan lita på. Man lär sej sånt skit efter ett tag... Jag har blivit sviken förlorat vänner osså vidare! Men ibland så händer det saker i ens liv som gör så att man blir fett med ledsen och det har hänt mig nu... Dock är det saker jag kanske inte vill dela med mig just nu här och du men jag kommer skriva det ill er läsare senare när lilla jag inte är så deep Shit längre! Ärlig människa är det finaste jag vet! Så kom bah! Justja nåt som faktiskt glädjer mig till 1000 är att ni kommenterar så gulliga kommentarer om mig och mikey ponny sm och sånt gulligt! Det glädjer mig sååååååå mycket och lite till! Jag älskar verkligen er! Försöker klara av vissa saker som ALDRIG gått utan er! Så tack älskade läsare! Imorgon är er ny dag och då säger vi hej till landet! Todelo!

 

 

 

 

/Veris <3

 


Nellie❤

Love ya


Älskar dej nellsson ❤❤❤❤

Love nellson ❤❤ /Vera

 


Don't judge the people you don't know

DONT JUDGE ME. (Klicka)

Imorgon

Imorgon taggar vi för då blir det medryttarpållen! :)

Ska nog bara rida lite basic stuff, ska nog träna lätt sits då det är väldigt viktigt för hoppryttare, man tränar ju benen och balansen enormt då också! Sen kanske skritta av ute i skogen.

Vi får se vad Ysters ägare säger (Susanne, hon är i stallet hela dagen) och vad hon tycker vi kan göra! Man vet ju aldrig. ;)



Challange completed

:D


Nån frågade vad jag hade för tävlings stass när jag tävlar. För alva hade ju visat er vilken snugg hon hade ;) <3 Tycks? <3

Veras stass vad tycks? <333

Nellie Berntsson en grym tjej!

Nellie, hon är en fett med stark tjej hon! Hon må ha världens fränaste liv och  seriöst världens mest läsvärda blogg EVER! Undra igentligen vrf alla vill läsa just hennes blogg och vrf just hon är så bra? Jo this is the answear hon är sej själv till 110% Skiter i om folk kallar henne för lillgammal unstuff hon kör sitt rejs ändå! SÅKLART så blir hon sikert down och tycker att det inte var särsilt gullit skrivet.. Men hon går lixom vidare en då! Jag är så glad att nellie kommenterar vår blogg och läser den jag blir verkligen helt sjukt glad! Inte för att det är just "nellie" utan för att det är en av våra läsare! Och jag tycker inte att man ska hantera en person annorlunda bara för att den är skit känd eller speciell! Men respekt ska man ju såklart ha! Precis som alla andra våra läsare får! Men såklart så blev jag helt sjukt glad när just "Nellie" kommenterade våran blogg! Jag hoppas verkligen att vi ses ute på tävling banorna! För det skulle ju vara awesome! Kunna snacka som folk gör lixom! Så det skulle vaara grymt! På min gamla blogg verakramizz.blogg.se så skulle den vara "nya" nellie typ.. Men sen vet ni vad jag insåg? Jo, att försöka vara någon går inte hem! För jag mena det finsn ju redan en av den personen! Vrf ska det finnas ennu en? Det räcker med en nellie! Nu har jag henne som förebild i stället! Nu när det värsta i mitt liv hänt, så har jag läst nellies blogg! Och då blir jag direkt inspirerad av henne att forsätta kämpa! Och att forsätta vara en sån som INTE ger upp för 5 öre! Så Nellie om du ser detta inlägg så ska du veta att jag verkligen ser upp till dej! INTE för att du är jätte känd! Utan för att du är du! THanks <3
/Vera <3
btw, hiss till peircingen nellson <3

Alvas lillla projekt

Städar nu jaoo!


Gissa!

Gissa vad jag köpte idag på hööks... ;) Vinnaren får en stor fet länk! <3

Hööks nu

Ska köpa en ny hjälm och väst och kanske nya handskar... Visar sen vad jag köpt när jag kommer hem! Ha en bra dag allihop! :)



Tävlingsoutfit

De här grejerna vill jag ha när jag tävlar. Alltså kärlek till rött! Dock har jag redan vissa grejer hemma men lägger ut ändå. :)
(Klicka på bilderna för att komma till länken där de finns att köpa!)




//Alva

Ohmajgad säger jag bara


Ny ponny

Ny ponny till stallet! Hoppas man får testa och se hur han är! :)

//Alva

häst prov för Lilla V <333

Häst prov väntar för mig! Allt handlar om HÄSTHANBOKEN :/ Jag ska kunna ALLT! Och det behöver jag kunna för att veta allt så jag om ett år ska kunna ta mitt gröna kort! Asså det är helt *GALET* jag har inte tävla en ÄNDA tävling på borta plan sen jag hade figgis! Så GISSA VEM SOM VILL TÄVLA NU? jag har nog ALDRIG vart såhär sugen på att tävla! Se och visa lla vad jag har att åstakomma! Det är precis det som jag vill visa när jag sticker ut och tävlar! Visa alla hur långt man kan komma på kort tid! HAHA vrf skriver jag ens detta? Jag antar att mina tävlings nerver är på TOPP! Men vänta bara tills brudarna stickr ut! DÅ HAR VI LILLA JAG MED SITTANDES I BAKLUCKAN! HAHA jag är nog sveriges flummigaste människa skoja inte! MEN MEN dags att plugga till det där jädrans provet! Hur tror ni att det kommer att gå för lilla mig? O.o <33 SEEE YAAA! <333

Hahaha! För er som gillar dressyr!


Frågor och svar. <3

~ Hästarna ~

 

Första hästen du red var: ???
Hur gammal var du när du red första gången? Vet inte! Min syrra var hästintresserad länge så långt bak i tiden tror jag väl ;) 
Hur många älsklingshästar har du haft? 3, Nimbuz är väl den fjärde fast han har ju inte "vart" han är ju. ;) 
Vad hette den/dom hästen/hästarna? Spader, Firre och Jackpot. :) 
~ Utrustning ~

 

Hur många...
ridbyxor har du: 4
hjälmar har du: 1 (men ska få en ny. :))
spön har du: 1
ridskor har du: 3
grimmor har du: -
täcken har du: -
Vilken färg var dina första ridbyxor: Mörkmörkmörk blåa :)
Vilka färger har dina nuvarande ridbyxor: Brunrutiga. :D
Vilken färg var din första grimma: -

 

~ Vad har du gjort inom ridningen ~

 

Hoppat [x]
Ridit dressyr [x]
Galopperat [x]
Töltat [/] (Ungefär! På någon islandsridning tror jag men vet inte säkert!)
Hoppat utomhus [x]
Suttit på en häst som skenat [x]
Ramlat av [x]
Bakdelsvändning [/]

 

 

 

~ Dina avramlingar ~
Hur många gånger har du ramlat av: 9 gånger tror jag, vill flera!
När och på vilken häst ramlade du av på första gången : Bork, 9/10 år. Jag hade precis börjat på ridskola och han galoppera in på mitten och bocka av mig! ;) :D
Har du ramlat av och skadat dig allvarligt? Hur?: Hm.. Inte så jätte allvarligt men på ridlägret ramlade jag av X ANTAL GÅNGER på Friggelina, och en gång så såg jag typ inget och mådde jätte illa efter. Hade typ vrickat handleden. (Men jag såg efter typ 5 minuter men ändå, panik!)
Brukar du skratta eller gråta när du ramlar av: Beror väl på! Ibland skrattar jag men oftast blir jag sur/irriterad ;)

 

~ Upplevelser till häst ~

 

Har du ridit långritt med fika: Nej..
Har du gått på ridläger: Ja :)

Har du ridit utomlands: Ja!
Isåfall, vart någonstans: I Frankrike, vi bodde på en hästgård. Jag red en fuxskäck.
Och hur var dom hästarna/hästen, och hur var stället: Det var en hästgård! Dock länge sen så jag kommer inte ihåg allt. Pappa fick en svart häst och min syrra fick någon annan och min brorsa också. Men det var läääängesen. Vågade inte trava men jag tyckte det var JÄTTEROLIGT. :D


//Alva


Månadens blogg! Nellissyrra.blogg.se

Grattis Smilla till Månades blogg! 8 år och super kändis! STAY STRONG GIRLY <333  http://nelliessyrra.blogg.se/

ALVA

Tänkte skriva ett inlägg om MIG ALVA.

Jag är nog migsjälv, i det hela. Jag klär mig som jag vill, och har en egen personlighet. En unik personlighet. Jag tycker att om någon inte är snäll mot mig så ska den inte tro att jag är snäll tillbaka.

Jag bryr mig inte om hur du ser ut eller vad du har för kläder på dig, bara du är trevlig så duger du! Så borde alla tänka!

Varför dömma för utseendet? Den snyggaste kan vara den otrevligaste och den unikaste kan vara den snällaste. Ska det vara som en skan eller? Skannar klädsel... Laddar.... Personlighet: Snäll pågrundav rosa väska.

WHUT?

Så ska det väl inte vara?! Det tycker inte jag i alla fall.

Iallafall, ridningen dårå?

I ridningen gillar jag hästarna och kommunikationen bäst. Ridningen kommer sen! Att kunna leda ett djur på 400 kg är en fantastisk känsla som bara hästmänniskor får uppleva. Hästarna får respekt för oss, som är mycket mindre och klenare.
Jag gillar hoppning bäst. Men då gäller det inte att hoppa högst, utan att få in tekniken, sitsen och kontrollen osv. Skulle hellre vilja hoppa ett 50 cm hinder och det går JÄTTEBRA istället för att hoppa ett 1m hinder som går sådär, för mycket eftergift eller så.

Juste. Kontrollen. Om jag känner att en häst har ENERGI så tar jag inte banan i galopp, jag vill hellre ha en lugn och kontrollerad bana i trav. Som jag gjorde med Zula när vi hoppade, till exempel.



Jag rider inte för att tävla,tävla,tävla,tävla men visst är det kul. Jag menar, jag har inget emot det direkt ;)

Jag gillar att rida problemhästar mer än att rida superlydiga hästar. Det är roligare att jobba med ett problem tycker jag. Till exempel att hästen bockar. Då kanske man for av men sen sitter man upp igen och jobbar vidare! Det är liksom känslan sen när problemet är borta! :D

kändisarna läser våran blogg!

NellieB ([email protected]) om Pluggar inför provet imorgon:
Sv. Det gör mer ont att ta hål i örat ;)
IP: 81.227.2.113

Julia W ( T E A M R Y T T A R N A ) ([email protected]) om Pluggar inför provet imorgon:
Hej, vilken fin blogg du har! 
Följa varandra via bloglovin? :)
IP: 83.233.236.160








HOLY MAKAFROLY! 2 jätte bloggar läser våran blogg! Detta var något nytt! <3

Nellie Berntsson

Åhhhh, tjejen som klär sig som en 17 åring. Hon som piercat naveln och bara är 11 år? Hon som bara är en fake tjej? För det första:
Nellie får klä sig som hon vill. Så länge hon är trevlig så får hon ha på sig vilka kläder hon vill! Och vad spelar det dig för roll om hon är mogen för sin ålder? Gör det dig illa?

Och hon har piercat sig... OOOH! Kalaaabaaaliiiiik! Eller? Är det inte överreaktion?

Nellie ÄR SOM HON ÄR. Bara hon är SNÄLL OCH GOD så bryr jag mig inte om hur hon klär sig. NellieB är ONE OF A KIND. UNIK! SOM DIG!

Alla människor är UNIKA. Släpp loss! Var den du är och bry dig inte om de andra. Som Nellie, till exempel.

Herrejeesus.

NELLIEBERNTSSON KOMMENTERADE VÅR BLOGG. DEN RIKTIGA. VI FRÅGADE PÅ HENNES INLÄGG "Gjorde det inte svikit ont?" När hon piercat naveln och hon svarade! OMG!
NellieB, vi älskar dig här på ponymaniacs! Du är en sån himla go tjej, tuff men snäll. <3 Hennes blogg: ----

Herrejeesus.

NELLIEBERNTSSON KOMMENTERADE VÅR BLOGG. DEN RIKTIGA. VI FRÅGADE PÅ HENNES INLÄGG "Gjorde det inte svikit ont?" När hon piercat naveln och hon svarade! OMG!
NellieB, vi älskar dig här på ponymaniacs! Du är en sån himla go tjej, tuff men snäll. <3 Hennes blogg: ----

Ridningen i torsdags

Juste, jag glömde berätta om ridningen i torsdags! :)

Jag fick Rasken, men Elise och jag bytte så jag fick Herkules istället och hon Rasken. Han betedde sig som vanligt, väldigt tittigt, letar efter tomtar i ridhuset och blir rädd för lite vadsomhelst. ;)

Vi hade markarbete och det var väldigt roligt även fast Herkules höll på! Jag galopperade bara en sträcka då jag kände att han var väldigt nervös och jag ville inte jaga upp honom.

Jag satt i alla fall kvar när han höll på att tönta sig! ;)

Pluggar inför provet imorgon

ooooohhhh ;)

Statistiken HÖJS!

Statistiken höjs all te time! Idag är den sjyhög! Thanks our dear laaavers! You know we LOVE you!älskar er tack fatt ni läser våran blogg! Vi kommer snart byta till egen domän unstuuuff! Shiiiiiit! Älskar er sweetis! Tack en än gång! ❤❤❤❤❤❤❤


Buusseenn

Är på bussen nu... :/ inte så jätteroligt. När jag kommer hem ska jag nog skriva ett långt inlägg om MIG . Alva.


Natta

Jag skrev den texten (Alva) :) Ps skrev fel i svaret på statistiken och är inne på mobilen så jag kan inte ändra :(
Men läs Veras svar istället ;)


325

325

Statistiken?

Okej, times out! Ni frågar ju SÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRRR mycket om våran statistik! Våran statisik är hög. Ni behöver inte veta EXAKTA SIFFROR! Och nej det är inte 24 läsare eller 56 eller 134 den är HÖG. Mer en så behöver ni inte veta Vi hade runt 566 läsare när jag sov hos alva för 2 veckor sen! eller var det 466 Eh jaja skitsamma. Jag tittar en gång tilll vilken satatistik vi ha, så skriver jag den i kväll. Men True really! Vi är så jädrans glada att ni läser våran blogg! Och att ni kommenterar pch tycker att vi inspirerar! THANKS!! LOVE YOU DEAREST READERS! <33 Och Nej jag spelar inte fotboll längre. Har PRECIS slutat med den.. Pga av att ridningen tog all plats i mitt liv! Skulle jag satsa så skulle de va ordentligt och då fick det bli nåt jag drömde om! STALLET! Men tack  älsklingar fatt ni läser! LOVE YOU!
/Vera <333333

Att vara en belieber

HATAR DU JUSTIN BIEBER? LÄS DET HÄR INLÄGGET DÅ!

Ofc som en belieber får man ta mycket skit och varje gång någon säger något om Justin Bieber, det är SÅKLART man reagerar!

Alla får ha sina egna åsikter, OFCOURSE, men ni som hatar utan andledning? Hur skulle det kännas för dig om du bara levde din dröm och fick en massa hat pågrund av EN LÅT?

Juste... Baby. Hatlåten. Han sjunger falskt säger alla. Say whut? Den kanske inte är så jätte bra, jag menar, han har gjort så jätte mycket fler bättre låtar än baby. Men seriöst. Det var hans genombrott. Det var liksom hans första gig som blev känt.
Han kunde inte styra och ställa, då skulle hans chans bli borta. De skulle sparka honom.

Hata utan andledning är bara OMOGET. Förstår du? Tänk att det finns 20 åringar som hatar Justin Bieber utan andledning... Pga att han gjorde EN dålig låt.

Lyssna på annan musik om du inte gillar honom då! Jag menar, jag gillar inte till exempel HÅÅÅRD rock som bara dunkar i huvudet, men lyssnar jag på det då? NEJ. Jag struntar i det och lyssnar på sånt jag gillar istället.



Och varför säga dumma saker till beliebers för att de gillar en viss musik? Skulle jag säga dumma saker om DIG för att du gillar någon vis grej? Nä, det skulle låta "konstigt" för andra. Låter det bättre med Justin Bieber då?

Hur många fans har du? Hur skulle du reagera om du stog på en scen och du bröt foten? Fortsätta sjunga då eller?

Gillar inte du mig, till exempel, för att jag gillar Justin Bieber? Om du förolämpar Justin Bieber förolämpar du mig. Och över 20 miljoner andra.



Och NEJ. Han är inte en PR grej. Han är bara sig själv. Vad vet du om att han är en PR grej va? Du gillar ju inte honom? Varför lägger du då ner så mycket tid på att hata?...



Sen när blev det normalt att gå runt och hata en person? Försök att leva dig in i situationen. Du loggar in på twitter, ser hat-tränder om dig själv. Du går och handlar, och hör folk skrika "HATAR DIG!!!". Hur skulle du då reagera? Skulle du må dåligt då eller?

Ta dig en rejäl funderare på varför du hatar så himla mycket.




Today<33

idag så red vi! <3

jag fick nimbuz idag och det gick väl sådär... :/

Vi jobbade på att gå runt på ett litet fyrkantspår och liksom gå rakt och svänga skarpt utan att rumpan på hästen åker ut! Och att göra framdelsvändningar och skänkelvikning i skritt och trav!

Det gick sådär, för Nimbuz accepterade inte riktigt mina skänklar. I början gick det bra men sen när jag började kräva lite mer av honom i skänkelvikningarna och galoppfattningarna så började han väl försöka göra det jag sa till honom att göra, men kanske inte sitt yttersta. Och när jag jobbade med ytterskänkeln i skänkelvikningarna för att han inte skulle böja sig som en banan så förstod han inte riktigt!

Men jag hoppas på att jag får honom nästa gång så får jag visa vem som är boss! (50% till att han gjorde så som han gjorde var ju mitt fel, såå...)

När vi skrittade på långa tyglar blev han lite tittig också som han brukar, haha, men aja. <3

ÄLSKAR DIG NIMBUZ ÄVEN FAST DU ÄR TÖNT IBLAND! ;)



Annaform design.

Hej bloggen, jo såhär.. ledsen för lite dålig uppdatering, men Alva har vart i skolan all day och sen har jag min sviniga lunginflammation. Så det var lite svårt för oss att blogga.. Mwn nu kör vi! Detta ska inskaffas den senaste månaden!
*Egen domän ponymaniacs.se
* Annaform design som vi vill ha för det är ju så GALET snygga grejor som hon gör! LOVE TO THE FASHION!
Så detta är vad som kommer att hända nu frmaöver! Och tack älskae ni för att ni läser våran blogg! :)

TRÖÖÖÖÖÖK!

SÅ TRÖÖÖÖÖÖÖÖK! WISCH I WAS FRISK! men snart så..
/VeRa
image description

Bloggoff!

Hej finisar, jag har fått reda på att jag har lunginflammation så Vera blir blogg off tills hon mår bättre! Men ni är ju så förstående läsare så ni fattar ju dä! ❤❤❤


/Vera


Alice red idag, och jag följde med :)

Hääääj bloggen! :D

Alice har vart och ridit, de gjorde trav-skänkelvikningar som slutade med galoppfattning och bommar. Alice fick Nimbuz och det vart jääättteeebraaaa!



Statistiken idag... :(

Kom igen, bättre kan ni! :D <3

Kommentarer :D


Ohmajgad

Teamryttarna skrev på kommentarerna i vår blogg! KAN INTE TRO ATT DET ÄR SANT. :D Tack så jätte jätte jätte jätte jätte jätte mycket!! :D




Världscupen!

Hej alla fina läsare! Nu ska ni sätta på TV2 för guess what det är världscupen! Idag är det hoppning och igår var det dressyr. Så nu har jag suttit fast klistrad framför teven i 2 dagar. Vem tror ni kommer vinna idag? Själv hejar jag på roffe men tror faktiskt att Tyskland eller Holland vinner! Men nu ska vi heja heja heja heja heja! Jag vet att bilden kanske inte är 100% men den är tagen från Google så..


/Vera<3


Precis vaknat

Sovit jätteee gott. :D
(Tack Elise, aa det gjorde jag ;))
En blogg jag tipsar om är Nellies blogg. Läsvärd! :D



Jag och Zula idag

Efter Nimbuz är Zula min favorit helt klart! :D Men Nimbuz is the one and only. <3 :)

Today and tonight

hellu! :)

Idag så hoppade jag och Zula bana, det gick suuuuuper! :D

Sen klippte jag mig och jag köpte lite choklad till vera för hon är sjuk :(

Sen var jag med Ebba, köpte lite mat och åt middag. :) Sen kollade vi på 17 again för typ andra gången, och den är lika rolig! ;)

Aja, ha en bra kväll! Puss och kram alva! <3

LÄGET JUST NU.

Okej dags att berätta läget här på bloggen... Nästa månad får vi våran FÖRSTA utbetalning från bloggen.. Och det var någon liten person som skrev "men ni har ju ingen annan reklam en blogg.se" MEN YADA YADA! Kolla in alla rekord bloggar! Dom har ju typ jätte många som dom får pengar av men syns deras? Nope och sen är det inte VERKLIGEN INTE PENGAR BLOGGEN HANDLAR OM! Det är lixom inte därför som vi bloggar you know... Vi bloggar  för att det är kul, och kanske för att dela med oss utav våra liv! :) Jag vet att vårat namn kanske inte handlar om det namnet står om till 110% Men yada yada det kommer jag lovar! Lungna er en aning. MYGASCH vi har lixom haft denna blogg i typ nåra/nån månad..  Så take it chill pill! Alllt kommer att falla på plats och bli fett med grymt! Denna blogg kommer sväva fram och bli one of the biggest! Men det tar tid. allt tar tid i denna värld! Tro mej det tog tid för rolf göran bengtsson att komma till världs kuppen osså! :P Men det kommer att bli la grymt! SEE YA!



/Vera




Jag och Zula hoppar!


Videon snart på Youtube!

Nu är videon på när jag och Zula hoppar snnaaarrrttt på youtube! :D

VIDEON!


Snart så!

Snart så har vi laddat upp ett nytt videoinlägg, som vi gjorde för ett tag sen! :D

Imorgon :)

Imorgon så blire hoppning! TAGGA :D

Pappa har köpt en ny kamera med HD filmning och jag laddar upp filmerna hur ful sits jag än har! ;)

Puss puss <3

Alva och Vera i en samba...!

hahhaah nää ;)

kollar just nu på let's dance! Ni då? Har ni en bra fredagskväll? <3

Vill bara att ni ska veta att Vera och jag älskar verkligen våra läsare from our hearts! NI ÄR BÄST, SKA NI VETA! :D
Ni följer oss från nu, inte alls så kända tills slutet, när vi slutar blogga. (Om det någonsin kommer hända! ;)
Just nu chattar vera och jag på Skype, vera har just pepprat miig med...

GRATTIS!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CHARLOTTE! :D Ha det så bra idag!


Skriv in när du fyller år så kanske vi kommer med en överraskning då! (Skriv in bloggadress.) ;)

Har fått ett klagomål!

Hejsan babes! ;)

Ville bara säga att vi har fått ett klagomål om att vi svarar på kommentarer för mycket på bloggen. Så om ni har en fråga, skriv in mailadressen och så svarar vi där! :)

puss och kram Ponymaniacs. <3

Farbror doktor :(

Är jag den ända som bokstavligt talat HATAR doktorn? som jag skrivit på bloggen så har jag feber och hosta.. Min pappa och jag tyckte att det var värt att kolla upp så det gjorde vi! vi kom in i det här äckliga sjukrummet som jag tycker.. Ochjag är seriöst den räddsste för sprutor i seriöst hela jvla världen! Och denna doktor ber mig att gåiväg till blod avdelningen för att ta ett blod prov..Och jag hade sagt till pappa att om jag ska til doktorn NO BLOD SAMPLE! Så nu vet vi ju lixom inte om jag har lung inflammation eller whatevvah så jag skule lika gärna kunna ha världens största lunginflammation som att jag skulle kunna ha typ en helt vanlig försylning.. Oh allt detta skit pågrund av ett litet blod prov!? Som sagt jag bokstavligt tal HATAR SPRUTOR Fast ioförsej så är faktiskt doktorn rätt okej så länge dom inte snackarr! om sina äckliga sprutor!  /Vera <3

Svar, igen! ;)

Om ni tjänar pengar på eran blogg via sponsorer som ni säger. Vilka företag är era sponsorer? :) Ni har ingen speciell reklam förutom blogg.se´s vanliga?


Nej, vi vet! Vi har en hemlig sponsor (som vi snaaart avslöjar) som vi inte riktigt ännu har fått reklamen på. Alltså att det är reklam från de på vår sida. Sen tjänar vi också på Videofyme. :)

Sofie <3


♥♥tjo alla sjukt grymma läsare!
Får jag fråga en sak? Vilka är era förebilder? Jag väljer förebilder efter sånna som jag tycker är kloka och säger bra saker och gör bra saker! Jag har några äldre tjejer jag ser upp till och som jag litar på till 110%
Sofie till exempel   Jag litar på henne till 100% hon ger mig 10 000 Råd om ALLT! Ridnigen mitt liv.. Whatevah.. Hon står mig sjukt varmt och hjärtat! När jag gått igenom tuffa tider har hon ALLTID funnits där vid min sida. Jag älskar faktiskt Sofie. Hon är en av mina ABSOLUTA största förebilder! Såklart så blir det lite missförstånd hit och dit och jag säger lite wierd saker och jag gör bort mig och stuffs men hon är ändå alltid där för mig! Jag gillar verkligen Söta Sofie! Tack för att du finns! Såklart finns det MÅNGA flera skit underbara människor ute i världen! Så ta  INTE detta inlägg fel!  Tack
/ Vera
Sofie om du ser detta inlägg! Tack fatt du finns stöttar mig genom allt! Och finns alltid där vid min sida du e ba bäst! Puss t♥

Svar! :)

Hej! Jag gick i Alvas gammla klass i saltängen. Jag ville bara säga att ni har den bästa bloggen i världen. Jag gillar inte hästar så mycket som ni men jag tycker oj jag menade ÄLSKAR eran blogg. Hoppas ni kommer gå långt med denna blogg och sluta aldrig <3333 Alt är bra den är 100 procent fel fri.

Nu är det jag Alva som svarar men jaja! ;) Tack så jättemycket!!! Vi verkligen ÄLSKAR er som kommenterar och berömmer! Vi gör allt vi kan, förstår ni! :D Puss och kram! Och åter igen, TACK! <3 :)

Ska rida nu! :)

Puss och kram Alva :D


Men LOL

Tänkte bara säga att jag tog sprutan idag. Alltså LOL, alla sa att den gjorde jätte ont men den gjorde inte det? Jag blev bara typ snurrig efteråt... :) 

PS. Tänkte bara säga att jag säger LOL hela tiden nu. LOL. :)

Vera

Nu ska jag berätta lite om mej själv så ni vet!
Jag är 12 år gammal och ridit i 8,5 år! Jag äslakr hästar! Jag har haft en egen häst och en hyr ponny men just nu rider jg lite alla möjliga ponnysar och rider även å ridskola! Jag hänger på ridskolan VARJE dag! Jag  hjälper till med privat hästarna osså! Mockar fyller hö och borstar ossåvidare! Jag hänger med på tävlingar och knoppatr manar osv osså! Jag älskar stall compass really i do! Det är bara trevliga fina människor och jag trivs så j*vla bra det är j för f*n helt sjukt jag ÄLSKAR STALLET! Det svåraste beslut jag tagit var när jag beslutade att inte ha kvar Figge! Det var så Hemskt jag grät i månader! Jag äslakde min bäbis mest i hela världen men han har det jätte bra hon wille nu! Det vet jag! Jag älskade han verkligen! Min lilla finig! Puss till han! Jag skulle göra allt för att få tillbaka han det skulle jag verkligen göra true really! Men jag har planer på att när jag slutat tävla på c ponnysar och d ponnysar ska jag köpa en egen storhäst! Känner att det snart är dags! Men jag tänker seriöst ALDRIG I HELA MITT LIV SLUTA VARA PÅ COMPASS! ska vara där så länge jag får! Vill bli ridlärare nåra år inna jag söker till polis skolan! För jag vill bli polis men jag kanske vill vara ridlärare häldre men jaja jag får se! Jag gillar hoppning tävlingar och lek på tärräng banan! Dressyr är också kul men bara när det går bra! När jag var skitliten så var jg mini jockey en sväng! Skit kul men det var lite läskigt med alla trimmade hästar då så jag slutade och då började jag med tärräng och det föll jag för tävlde och hade skit kul! Sen gick jag över till hoppning! Var skit kul och  nu har jag ridit det i 5 år! Jag går i järla skola och trivs bra! Men nu vet ni ju LITE om mig! :) om ni har några andra frågor eller funderingar så kan ni fråga mej! <3
Vera Carlbom
image description

God morgon!

God morgon alla älskade läsare. Idag mår jag sjukt mycket bättre och allt värkar faktiskt bra! Men lite feber kvar står.. På lördag så åker jag o My iväg och tävlar! Hon kommer ÄGA SÖNDER! HON KOMMER VINNA UTAN TVEKAN!
mobil uppdatering kommer SÅKLART! Detta kommer bli skitgrymt asså ser fram emot det skit mycket! Och särsilt då My är så jä**a duktig osså!
/ Vera

Video blogg Vera Carlbom Ponymaniacs.blogg.se

Läs vår blogg! www.ponymaniacs.blogg.se


Alva är nervös inför LHC sprutan! :(

Stötta mig, kära bloggläsare! :(


MER AV VAD?

Hej nu ska jag säga vad som kommer förbättras här på våran blogg!
* Mer hästar (Men vi kommer såklart forsättablogga om andra saker osså)
* Mer bilder!
* Mer videobloggar..
Och sen har vi fått några SJUKT grymma ärbjudanden av fina personer!
* Mer uppdating
* Mer outfits..
*Och flera frågestunder!
BTW.. Look at this AMAZING mejl jag fick på min PRIVATA MEJL IDAG..


Hej,
Nu har jag läst eran blogg sen typ nåra veckor tillbaka. Och jag kan inte mer än att säga att eran blogg är så jävla GRYM. Im a stort fan och jag älskar er verkligen. Jag tycker att det är så coolt att 2 unga tjejer har startat en blogg som denna.. Ni inspirerar mig och ni e fett med nice asså. Schit vad jag skulle bli glad om du svarade åpå detta skulle bli helt till mig!  Justja kom på i mitt huvud nu att jag skulle vilja fråga er en grej ochså. Kommer ni nånsin ha en blogg träff? Skulle vara så himmmla roligt om jag kunde komma och träffa er. Jag är verkligen ett stort fan. Det jag gillar med er att ni inte är som alla andra bloggare. Ni har licksom erat egna lilla millenium.. Ni kör lickso erat eget rejs. Men ja det skulle vara as kul om du svarade.
Sandra :D
Jag svarade:
Hej sötnos!
Jätte kul att du läser våran blogg! Skit roligt verkligen! Asså ni läsare är det finaste vi har ni betyder mest för oss! :D<3 Angående den där blogg träffen.. Just nu har vi ganska fullt upp med sponsorer och domäner och grejs.. Men blogg träff kommer vi garanterat ha framöver! Och sen får ni ju komma och kolla på våra tävlingar!
Haha idag så snackade jag med en tjej.. Angående en käpphäst tävling i compass med drevinge ryttarsällskap.. Då tycker jag att ni ska komma och häjja på oss från drevinge och compass! :) kommer nämligen vara jejer och killar ifrån flera säder orter osv... Men jätte kul att du läser bloggen söta Sandra! Tack för ditt stöd och eran peppande look! Thanks!
Puss från Vera ifrån PONYMANIACS! <33
Bjuder på en SKIT FUL bild från i somras.. <3

SÅ JÄDRANS STORT!

OMG, cant belive it! Alva och jag är äntligen med i blogg toppen på mest aktiva bloggar.. AMAZING!
Asså detta trodde jag tamef*n aldrig asså! Jag kan inte fatta det! Detta är ju helt sjukt! Saker som kommer hända ska jag snart avslöjja.. Shit asså this is uncredible! <33



Thanks dears readers! You make ours day! Really!


/ Vera 

When tings get hard!

Hej bloggen,
Ibland händer det saker i ens liv som gör att man blir Down! And do you know what? Det är precis det som hänt mig nu! But when tings happend you just have to keep it up!

/Vera


:'( :(

TÄNK PÅ MIG KLOCKAN NIO PÅ MORGONEN IMORGON! :(

Svar igen! <3

"Grattis till topplistan KÄÄÄÄmpa det är det ända ska tipsa den till alla... <3"

Aw tack sötnos! Du är sååå fin och snäll! Ses på tisdag! <3 :)

Svar!

"hallå betalar du din blogg eller? cool föresten"

Nej men vi får betalt för att blogga. :)

//Alva

Pottermore Sorting

Helluu! :D

Jag och Mattis är hemma hos mig, och Mattis har blivit sorterad av Sorting Hat på pottermore! AAAAAAAAAAH! Hon kom in på SLYTHERIN! OMG OMG OMG OMG OMG! :D Jag vill ju komma in där... :(

Sitter på bussen

Hej sötisaaar! Just nu så sitter jag & Mattis på bussen jaao! :D Aja, ha det bra gullisar! Tänk, nu är vi på bloggtopplistan!!! :D Älskar er! //Alva<3

Musikprov

Hade musikprov idag, jag gissar på att jag fick typ alla rätt förutom en... Eller alla rätt, för det var svinenkelt! :D Aja, puss och kram från Alva och Mattis! :)

Cooming up!

Åh, alltså Vera och jag taggar enormt. Vi satsar järnet på den här bloggen och vi kan lova er att den kommer bli STOOR. Vi kanske inte är de bästa bloggarna ännu, men tro oss, snaart! :)

Egen domän, jaaaaaa, det är påväg snuttisar! Vera ska bara bli frisk och så ska vi fixa det! <3 Då kommer något annat på vägen också!

Men då måååååste ni kolla in bloggen jätteofta, tipsa era kompisar och sånt! Okej? Puss! :D



Svarar Elise (sötnosen!<3)

"Asså jag skriver redan in ponymaniacs.se och sen blir jag helt chockad när det inte går att komma in men då kommer jag på att det är blogg.se
JAg siktar framåt!!!!! <3
Kram Elise PS.Vera: Krya på dig gmn!!! <3
Alva: Du var skitduktig igår på ridnigen!!! <3"

Lika gullig som alltid, Elise! <3 :)

Taack! :D Du var ännu duktigare, sötnos! <3

Alva ramla av...

SNITZIGT! :D


Svar på kommentar <3

Anonym: tips på någon sida där man lär sig hur man kan käna pengar för sin blogg?
KRAMAR NI ÄR BÄST!

Svar: Googla <3


Tack för att ni läser våran blogg ni e  ju bara bäst!

Dear readers Love u!

/ Vera

Hej dear readers!

Deam Shit! Fortfarande ÄCKLIGT hög feber! Typ 40,6 grader... Not so Nice!!
Vi har fått jätte mycket frågor om de här med att tjäna pengar på bloggen!
Så jag tänkte bara säga lite snabbt att man måste ha sponsorer på bloggen om man vill tjäna pengar på sin blogg! Men vi gör andra grejer också som GÖR satt vi får pengar! Igår fick vi frågan om vi ville skriva oss på topblogg listan för att göra våran blogg ännu större! And guess What vi kommer stå med men det, värkar ta lite tid att inställningarna ska fixas men ponymaniacs kommer stå med! Sen kommer även vi FÅ en egen domän tjoho! Asså tack snäll ni som läser! Love!

Vera!


Svarar Vera haha

Vera skrev nyss ett inlägg om JB.
Jag gillar inte haters som dömmer JB från en låt som han inte fick vara med och bestämma något i. Det var hans genombrott och han fick inte bestämma ett sk't, för då skulle han bli "sparkad".
Och haters som inte har någon andledning för att hata är också jättejobbiga. De säger "Åh, jag gillar inte Justin Bieber! BABY BABY BABY OOOIIIIHHH!" och håller på och tönta sig.
Om ni inte gillar Bieber, lyssna inte på honom då?!

Svar igen! Ni är super! :D

"En fråga brudar:
Ni tjänar ju pengar på er blogg, men vilken sida har ni lixom gjort så att ni får pengar?
Har försökt få det själv, men det är ju fett komplicerat... ;-) haha

PUSS <3"

Hej, alltså vi tjänar pengar på att blogga genom lite secret grejer som vi kommer berätta snart! Puss på dig Emma! :)

Svar (TACK FÖR ALLA KOMMENTARER NI ÄR BÄST! :D)

"Kan ni tänka er att länka någon som inte har lika många läsare typ 16 st per dag?"


Ja ofcourse! Men då måste den gjort något "speciellt" för att få det! Men vi håller på att planera en tävling där länkning och ev. present ingår. :)

blää <333

 


JB..

Justin bieber? Eller JB som dom säger!
Varför har han så många haters?
så många fans?
så fin flickvän?
så härlig familj?
Vad är det som gör just JB så känd? Kan någon svara på det? Jag har faktiskt slutat hata honom nu! Really! Han slog igenom i mitt hjärta när låten "boyfriend" las ut på youtube.. Jag säger inte att han är min absoluta Favorit.. Absolut inte. Men när jag ser han le sådär mot sina fans och när man ser vad han gör emot sina fans så blir man fasiken rörd asså!
Alva bokstavigt talat ÄLKAR justin bieber! Hon älskar hans låtar lyssnar på den om & om & om & om & om & om igen seriesly! Ho älskar justin!!! Det är inte justin bieber som det är fel på! Det är att man inte får tycka som man vill för fansen! Alla jb fans om man säger "nej jag gillar han inte ALLS" Är det inte så att man får tycka det då? Alla måste få ha sin egen åsikt! True really om inte jag hade fått säga att jag gillar justin eller att jag inte gillar justin om jag inte hade fått säga min åsikt för någon, då hade den personen legat LÅNGT ner på min lista asså! Åsikter är till för att tyckas inte för att hållas igen eller? Stop whit this shit. ÅSIKTEN BESTÄMMAR MAN SJÄLV!
/VERA:)<3

eber - Boyfriend (Audio)



SVAR TILL FINA BLOGG LÄSARE! <33


Hanna Edholt om Fråga på!:
Några bra tips för att få din blogg stor?

: Hej Hanna, de kräver mycket jobb att få sin blogg stor! Hur vi fick våran stor var pga att vi bara bloggade på om oss! LIxom bara oss.. Vi är oss själva i bloggen ingen annan! Och sen att blogga MYCKET!



Anonym om Fråga på!:
Känar ni pengar på bloggen?
: Ja vi känar pengar på våran blogg!




Vi gillar att ni frågar på! Tack för frågorna. Tack för att ni läser. Tack för allt


PONYMANIACS!


Lite info från Alva

Puss och kram älsklingar! :) //Alva :D


NU!

Nu har jag kommit hem från skolan... Ej mys alltså! :( (Med skolan hehe!)
Ska göra en macka och plugga lite, har prov på onsdag! OGILLA! :(

Aja, puss och kram fina läsare! <3 :D

//alva :)

Svar! :)

Till ALVA om Chill!:
hej alva och vera jag gillar eran blogg jätte mycket men ett tips till Alva: Snälla sluta tjata så mycket om Nimbus (svavning) Han är söt och så men vi läsare behöver inte veta allt om honom :) Jag vill inte låta dum men tänk på det. Annars är eran blogg den bästa bloggen EVER och jag gillar inte ens hästar!!!
Hejsan!
Jo det kan jag göra , haha! :D Jag vet att jag har varit lite tjatig, så nu kommer jag sluta, hehe ;) Vad roligt att du gillar vår blogg. Tack så jättemycket för tipsen! :)

Chill!

Ikväll så blir det att chilla och njuta av sista dagen av ledighet ( :( )

Så nu ska jag bada och sen så ska jag ta en kopp varmchoklad med vispgrädde och plugga och läsa lite och sånt. Myys!
Imorgon så kommer jag nog troligen följa med och kolla på Alice och Veras ridlektion, 1 . för att det är så himla kul (Kommer filma så ni får se lite!) 2. för att få träffa min buse nimbuz killen!!! <3



Fransoserna har annlänt! <3

Hej allihopa! <3 
Nu har mina fina fransyskor från Paris annlänt!
Sjukt fina flickor really! <333
cileen och adele... skit söta asså! Imorgon ska dom mä mig till skolan, f*n i mrgon är det skola men det kanske är lite kul nu när dom e här! Kram från Vera




Nimbuz teckning jag gjorde

Hahah. :D

Svar :)

Älsklingar Saknar er så sjuuuukt mkt.... ❤ Var har ni gjort headern? Kram Elise



Saknar dej också Elise! (Vera också ;) ) men vi ses på tisdag ! <3 Vart vi har gjort headern är lite secret hoppas du förstår ;)

Planer för idag

Slappa! Vi var uppe så himla sent igår så vi vill bara slappa i sängen och kolla på film hela tidn'! :)

På tisdag blire stallet TAGGA! Saknar Nimbuz sååå hiimllllaaaaa myyyycckkkkkeeeeeetttttt :D

Puss och kram.

Never say Never

Now we're gonna watch never say never, xxx! Love u guys. :) Read this blog forever! :)

xoxoxoxoxoxoxooxox
vera and alva


Vår facebook sida

GO ON AND GILLA VÅR FACEBOOKSIDA! KLICKA BARA HÄR!

Puss & kram Ponymaniacs!



Igår

Vad tyckte ni om frågestunden igår? Var det kuuuul eller bara pinsamt haha? ;) Vi tyckte det var jättekul och vi gör gärna om det igen! :D Puss och kram.

Nu...

Just nu så ska vi nog kolla på film, eller vad sägeru vera? ;) Har precis pratat lite om hästar (eller ska man säga NIIIIIMMMMMMBUUUUUUZZZZZZZ ;) ) söta lilla pussgurkan. <3

aja, godnatt, vi kommer nog inte bloggga mer. Men tack för ikväll och det var superkul med frågestunden! puss och kram! cya tomorrow! :D :)



SVAR KOMMER NÄR NI SKICKAT MÅÅÅNGA FRÅGOR!

:D

Fråga på!

Frågorna rasslar in (flest frågor på mejlen, de flesta vill vara anonyma typ), men FRÅGA PÅÅ!! Den som frågar flest frågor vinner en STOR FET LÄNK!

PUSS OCH KRAM PONYMANIACS! :D

Just nu, ponymaniacs meeting! :D

www.ponymaniacs.blogg.se


FRÅGESTUND!!!

FRÅGA SÅ MYCKET NI VILL, SVAR KOMMER UNDER EN VIDEOBLOGG IKVÄLL! PUSS OCH KRAM PONYMANIACS!!! fråga antingen på vår mejl: [email protected] eller på kommentarerna!

Nimbuz

Heyya bloggen! :) Det är många som undrar "Vad är det som är så speciellt med Nimbuz, varför snackar alva om honom hela tiden? :o" och sånt... Det ska jag berätta i det här inlägget!

När han först kom till ridskolan så var han jätte busig, eller var han osäker? Jag vet faktiskt inte! Först så tänkte jag "han är väl inte så speciell?" men sen efter jag ridit honom så var han bäst i hela världen. Jag stod nog 40 minuter och ryktade honom efter lektionen, och pussade och kramade på honom.

Han var min absoluta favvo väldigt länge, och sen fick jag en jätterolig kommentar på min förra privata blogg av de som köpte honom som 4 åring från Holland! :D Vi hade mejlkontakt och de skickade gamla bilder. Det var verkligen superkul!

Vissa gillar honom inte för att han gärna rycker ner huvudet och går sin egna lilla väg haha, men om man rider honom många gånger så funkar det faktiskt och han har en så himla härlig personlighet som inte går att motstå! :) :) :)

'

Puss och kram Alva! :D

Smileys till bloggen! :D

Hejhej bloggläsare! :)
Jag håller på med ett inlägg om min favorithäst Nimbuz just nu, och jag har precis lagt till smileys till bloggen, för att det ska bli roligare att läsa bloggen för er! Puss! :D
//Alva :P

Meeting!

Nu ska jag och Alva ha vårat " möte " vi ska snacka om sekeret saker! Men en sak säger vi bara i det är! Dett erbjudande kommer bli våran framtid som största hästbloggen!


Svar!

Det du (Det du) om Ikväll och imorgon:
Håller med Anonym, om bloggen heter PonyManiacs så BORDE den handla mer om hästar, ok?!?
Just nu så är det påsklov och vi är inte i stallet så mycket men vi kommer blogga mycket mer om hästar, det lovar vi! Puss och kram Alva. :)

Ny grej!

Hej kära läsare! Nu ska jag börja med veckans häst blogg! Blir ni veckans häst blogg vinner ni en feet länk! hope you enjoy! <3 Jag väljer ut vem som blir veckans häst blogg! <3 see you sweets! <33
Shit vad ni betyder lovers! <3

POTTERMORE!!!

//Alva

Vera Carlbom <3

1. Hur gammal är du om fem år? 17 <3 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Isa< 3. Hur lång är du? 161 typ.. <3 4. Vilken är den senaste filmen du sett? braids maids <3 5. Vem ringde du senast? Fille <3 6. Vem ringde dig senast? Fille <3 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Älskar dej också bby <3 8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? RINGA SMSA ÄR SÅ TRADIT! <3 10. När såg du senast din mamma? 1 minut sedan <3 11. Vilken ögonfärg har du? blå 12. När vaknade du i dag? 8 typ <3 13. Vilken är din favoritjulsång? no idea 14. Vilken är din favoritplats? stallet <3 ' 15. Vilken plats föredrar du minst? Akuten! 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? på tävling banorna hoppas jag! <3 17. Vad skrämmer dig om natten som barn? mördare.. 18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? filles garv <3 19. Hur stor är din säng? 130 <3 20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar 21. Sover du med eller utan kläder på dig? med?? 22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 typ <3 23. Hur många landskap har du bott i? Ett 24. Vilka städer har du bott i? En, Stockholm 25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota i gräs, skor i snö, strumpor inomhus 27. Vilken är din favoritglass? Sandwich kanske. 28. Vilken är din favoritefterrätt? cream brule typ <3 29. Tycker du om kinamat? aaa.. 30. Tycker du om kaffe? NEEJ! 31. Vad dricker du till frukost? The eller juice 32. Sover du på någon särskild sida? sover över hela min säng typ <3 33. Kan du spela poker? Ja 34. Tycker du om att mysa/kela? Ja! Vem gör inte? 35. Är du en beroendemänniska? va?. 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nee 37. Vill du ha barn? jajamensan det vill jag! 38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska o tyska o franska <3 och rövarspråket hahah 39. Har du någonsin åkt ambulans? pass.. 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!! 41. Vad spenderar du helst pengar på? ridsporten.. 42. Äger du dyrbara smycken? Inga svindyra, nä 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? vet inte? 44. Kan du rulla med tungan? Nä 45. Vem är den roligaste människan du känner FILLE! 46. Sover du med gosedjur? snutte kuddar 47. Vad har du för ringsignal? nån för iphone! 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? aa <3 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? kudde<3 50. Flirtar du mycket? nee inte mycke <3 kanske med min kille <3 51. Kan du byta olja på bilen? nope <3 52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? har int körkort.. 53. Vilken var den senaste boken du läste? rum 213 54. Läser du dagstidningen? nej.. 55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej 56. Dansar du i bilen? Dansar vet jag inte men kanske rör mig lite om det är riktigt bra musik 57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Minns inte… Mix megapol tror jag 58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? matte grej.. 59. När var du i kyrkan senast? på morfrars begravning.. 60. Vem är din favoritlärare? susann! 61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? en vecka i skärgården.. 62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Hmm.... kanske när jag fick rida min största idol mys häst! 63. Vad lyssnar du på just nu? flo rida turn around 64. Har du varit med i tidningen? Jaa på en ridtävling då jag vann 65. Vad är det konstigaste du ätit? Myror 66. Vem såg dig naken senast? nån av mina bästa kompisar kanske? 67. Vad är det för färg på din tandborste? rosa haha 68. Hur imponerar man på dig? ärlig och snäll! 69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? mina bästa vänner? 70. Har du någon piercing? kanske.. 71. Din största vinst? kom etta i treonid cup hästar.. 72. Civilstånd? Va? 73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? hooks.se 74. Är du fåfäng? Ja, det är jag nog. Fast jag är inte fånigt fåfäng. Bryr mig inte så mycket om märkeskläder och har inga problem med att gå ut osminkad… 75. Ångrar du någonting du gjort? ja det finns en del ja.. 76. Hur gammal är din pappa? Han är 46 77. Vilket är ditt drömjobb? ridande polis.. 78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Venne.. 79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv? häst kanin typ.. 80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? jag är igentligen mörk hårig... ahh tävlst högs nivåer.. ahh älskar fun socks.. 81. Svär du ofta? Ja, alldeles för ofta 82. Sverige när det är som bäst? en varm sommar dag.. 83. Kan du åka slalom? Ja. 84. Vad har du ätit i dag? kommer inte ihåg.. 85. Vad har du för utbildning? ahh venne ingen än typ.. 86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? ah fett Wierd fråga..! men om man måste svara håret kanske. 87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Tänderna! 88. Vilken är din bästa egenskap? FÖRSTÅENDE 89. Vilken är din sämsta egenskap? Glömsk! 90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? ahh?? 91. Saknar du någon? Ja min morfar som dog för ett tag sen! pappa.. 92. Är det viktigt att fira födelsedagar? OFC! 93. Vad gör dig ledsen? När folk ruinerar saker jag byggt upp! i mitt liv typ hela mitt liv! 94. Vad gör dig glad? fille och mina äslakde vänner som är det finsdte jsg har! 95. Har du varit gift eller förlovad? gift på fb .... 96. Vad ska du göra i helgen? tävling med my! 97. Vad är det pinsamaste som hänt dej? Det måste vara när min mobil ringde innan för bhn på en matte lektion tsm med resten av alla andra klasser i skolan och min lärasre säger du kanske borde stänga av den.. 99. Vem är din förebild? My björklund typ.. 100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? kissa... så nu vet ni lite kul om lilla mig! <33

Mer hästar!?

Hej alla underbara läsare! Vi fick en kommentar här om dagen då det stog såhär. Hej, inget taskigt men ska inte ni skriva om hästar! Detta var på ett inlägg som hetter sv: typ... Så nu tänkte jag ta upp detta så ni förstår och får reda på lite grojs! Såhär är det denna blogg ska igentligen handla om hästar bara, men vi kommer såklart öven skriva lite om våran vardag och vad som händer i våra liv! Vi är 2 Brudar som heter Vera och Alva och vi rider båda 2 älskar hästar osv.. Men vi kommer även skirva om andra bloggar skandaler och jag vet inte men man skulle kunna kalla bloggen för all blogg men meningen är HÄSTAR! Så det är det vi komemr skriva om! Jag Vera ska börja skriva mera om outfits och så men det kanske kommer bli ridoutfits istället då! :-) Men jag svär det kommer att bli mera hästar jag LOVAR PÅ DET! Tack för att ni lär oss här asså! Det är ok att skriva vad ni tycker det är ju det bloggar är tillför igentligen!m<3

Hey:-) ❤❤

Hey girls and boys! Ledsen för alldeles för dålig upd från lilla mig!! Jag o isa har haft det skit kul asså! Först så fick vi för oss att vi skulle vara hurtissar så vi stack ut o sprang! Niiiiiiiice! Och sen fick vi osså för oss att göra facemasks! Så det gjorde vi! Imorgon är det tävling med My i Årsta runsten tror det hette så! Aldrig begett mej dit förut men det blir säkert skit grymt! Men nu ni nu ska jag springa lite till så so long.


P. S mobil uppdatering från morgondagen kommer givetvis! Hare❤❤❤❤


/Vera:-)


Sv;

Elise om Ikväll och imorgon:
Faaaan vad bra blogg älska!!! Saknar er och stallet så sjukt mkt men vi ses på tisdag Puss ❤


Taack hjärtat! <3 Saknar dig också<3 Ja vi ses på tisdag och jag föreställer mig att du är solbränd då haha. Puss<3

//Alva

Ikväll och imorgon

Ikväll blire korvstroganoff med ris, haha, en av mina favvosar. ;) Sen ska jag lägga mig tidigt för jag har varit sjuk (feberfri idag, YAAY :D)
Imorgon så ska jag typ gå med min kompis och se på bio. (Min favoritfilm såklart, prinsessan lillifee!! :) den är så sjukt bra men kan bli lite läskig! :s) Nä, jag bara skojade, vi ska kolla på prinsessan Lillifee med hennes lillasyster på 5 år och hennes kusin är typ 4 år tror jag ;) Så haha, vi kom inte in på någon annan.
Jaja ha det bäst nu! <3

Dagens sjuk-outfit.

YEAH.
//Alva

Hahah Yster!

Yster min medryttarponny

//alva :) <3

Simsalabim

// Alva

Hallo kära underbara!

Hej alla underbara blogg läsare! Shit vad kul men alla ni som läser bloggen reeaaaalllllyyyyy!
Igår red jag o Sofie ut! Nimbuz murphy! Jag baracka på Nimbuz och Sofie sadel på murphy... Så järdsans kul asså! Har också ridit mikey älsklingen lite granna. Han börjar verkligen bli fin nu asså!!! Sry för att lilla jag inte bloggat så mycket sen senaste veckan men jag har haft fullt upp förstår ni! Inatt sov älskade isa hos mig vi myste gärnet med ALLDELES för mycket popcorn!! Men skitsamma så får det bli ibland! Och nu Sörrni nu ska jag snart ha min FÖRSTA frågestund, då kommer ni få fråga mej allt emellan himmel och jord! Just ask! Men nu får ni ha det för nu är det private time med älskade Isa! So long!


Horseback Riding

Den här "serien" gjorde jag... - Och den stämmer ju ;)



Såå fin ponny! Önskar jag kunde få honom. <3

Läromästare
Läromästare. Hästar säljes
Läromästare. Hästar säljes
Typ: C -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Sto -  Födelseår: 1999
Namn: Simmy
super trevlig ponny som du kan lära dig massor på!
perfekt för dig som vill börja tävla, maxad C-ponny snäll i hantering och att ha med på träning tävling.
tävlad upp till LA med plac 
tränad msv banor
hemmet viktigar än priset!
ring för mera info
MSV / LA
Pris 60 000 kr


Hejsan!

Hej vad gör ni, kära läsare? :) <3
Själv kollar jag på lite Hööks hemsida, så himla bra stuff där alltså! <3
Saknar fina Nimbuz killen. <3

District twelve music trend.

When I walk out the bakery, this is what I see, Katniss Everdeen is staring at me, I, I, I got a loaf in my hand and i'm ain't afraid to throw it, throw it, throw it, throw it... IM PEETA AND I KNOW IT.

Är med på Ponnysannings tävling

Man ska gissa hästen.

Jag gissade på hästen Lurifax, det var en innan mig som skrev " Jag ångrade mig, det är hästen Lurifax " , men hon hade redan sagt en gång någon annan häst, så jag vet inte om man får ångra sig.
I alla fall, ponnysannings blogg läser jag jätteofta, har även skickat in ett skvaller till de. :)
Ponnysanning är bäst! :)

BEFORE AFTER

Innan:
Efter:
Vad tycks? Vilken var bäst? Ska jag byta till en lite mörkare grå?
OBS: Kan ta ett tag för er läsare att se uppdateringen, men håll ut!

Sv;

"Otroligt!!! Vem är det?"

En häst som heter Jane ;)

Just nu

Just nu gör jag en header till bloggen, det går lite sådär, bilden blev för liten och jag fick ett litet utbrott kan man säga. :/
PS. Har ni sett våra nya kategorier?



Ny header

Tänkte börja jobba på en ny header, som byter bilder hela tiden.

Jag är ju sjuk och har tid över till ungefär allting så hittade jag på ett nytt tidsfördriv ;)

Det här har jag fixat med ikväll.

BEFORE:
AFTER:
Vad tycks?
OBS: Tar ett tag för er läsare att se den nya uppdateringen, men håll ut!
// Alva

För att vara en nystartad blogg så är den här statistiken bäst.


Nimbuz

Krya på dig killen. <3


// Alva. <3

Top Model Sverige Final

Så himla najs!
Hatar programledarna och att programmet är helt wannebee Americas Next Top Model , men jaja, det är roligt att kolla på.
Imorgon har jag inget särskilt för mig, ändrar lite i designen just nu, lite små skjusteringar :)
Puss och kram Alva.

Länkar på FB för fullt ♥

Just nu länkar jag både i chatten och andra ställen på FB om vår blogg, haha!

Är så himla nöjd med antalet läsare varje dag på bloggen! ♥ Fortsätt så! ♥

Tack!



Åh blir så himla glad varje gång jag ser statistiken! Vi är på väg uppåt, kan man säga!

Igår när jag kom hem från stallet mådde jag inte alls bra, och det visade sig att jag hade feber. Inatt så vaknade jag också och hade fått feber igen, så himla jobbigt, jag visste ju att jag hade träning imorgon också och den ville jag ju inte missa.
Så imorse så hade jag inte så farlig tempratur, typ 37,5 så jag tog bara en alvedon innan och så red jag träningspasset! ;)
Efter träningen putsade jag alla Nimbuz grejer också, eftersom man skulle putsa "sin hästs" grejer, men Nimbuz har inte gått med så mycket eftersom han har fått ett skav på ryggen, och då tänkte jag att jag kunde putsa hans grejer också.
Saknar Nimbuz som attans... :(
// Alva.

Hej hörrni <3 / Vera <3

♥♥Hej älskade ni :)
Vart i stallet all day long :) Ridit på MIKEY och hovslagaren var i stallet ida osså!
HAHA vi tyckte att en av ridskole ponnysarna var ovanlig tjock och hon var ifrån irland så hon kansk hade någon wierd sjukdom eller något, så vi ringde vetrinärern :D Och han sa jag känner 4 ben och ett huve och titta nån månad kvar och jane som hästen heter ska föla.. Och problemet är att hon inte alls har lång tid kvar innan hon ska föla så hon får lov att komma tillbaka där hon kom ifrån illakvikt! Lite kul va? Och vet ni vad det roligaste av allt var? Att ingen visste nåååågot alls? Ingen visste att hon var dräcktig (stavning) visst hade någon misstankar men ingen var HELT säker gahahahah <3 Nej nu ni nu ska jag sova lite, fick inte sova ordentligt inatt så sov gott <3 :Ozzzz
NATTI <3333333  ♥ ♥♥

Från Hööks!<3

hejsan ni<33
jag tänkte jag skulle visa vad jag och vera köpte på hööks?<3
JAG KÖPTE:

En väst som inte finns med på hööks hemsida???


Ett par grymma handskar!


En söt luva till Yster! (Hon passar i knallrosa så bra! :D)


VERA KÖPTE: 


en väst!


Och ett par urgulliga strumpor!

puss och kram alva<3

Helloo<3

Hejsan mysiga läsare!
vera och jag har planerat att bli en del av horsespot så hoppas de "väljer oss".
idag så red jag rasken och vi körde markarbete. ska rida imorrn också men just nu har jag feber så vi får se hur det blir. <33
på söndag blir det syster yster ridning! (syster yster är min medryttarponny). tror jag ska öva på att rida lite serpentiner och olika ridvägar i olika gångarter, och utan stigbyglar! <3
puss och kram alva. <3

Nemen tjenare <33

Hej hej :)<3
Nu sitter jag här och chillar och kollar lite andra bloggar!
Ni har väl inte missat alice o ottans blogg?
www.othilialife.blogg.se Niceeeee!
www.alise.blogg.se Braaaaa!
Jag älskar verkligen those girls! Kärlken till er!
Idag har jag ridit lite granna på Godis vi stack ut en sväng!
Justja igår var jag och Alva på HÖÖKS! goo hööks!
Jag köpte ett par ridstrumpor och en väst nice! Bildupdate kommer senare!
Men ja sjukt roligt att ni läser våran blogg..!
Denna blogg kommer verkligen bli en bra blogg med många läsare och myyyyycccccckkkkkkeeeeettt hästar!
Så tack än än gång för att ni läser denna kuliga sak! Pöss <3

Vera på ridning

Hej allihopa!

Just nu så sitter jag här och bloggar medans Vera är på ridning. Jag ska åka till ridningen typ kvart över så snart ska jag rida också.<3 Jag ska ha markarbetekurs och Vera har uteritt"kurs" :) Puss och kram!
// Alva

Tack pussisar! <3

Tack så himla mycket för statistiken igår! Älskar er<3 

Godnatt

Hej alla!<3
Vera typ sover nästan så jag bloggar lite snabbt, vi har kollat på bio, käkat middag och badat jacuzzi. :D puss och kram imorgon ska vi upp kl 8 och mocka i stallet. <3
puss och kram alva


vera just nu<33 ;)

Hunger Games!

Ikväll så ska vi se på Hunger Games, Alva har redan sett den men den är så himla bra att hon vill se den igen! ;) <3

Puss & Kram från Ponymaniacs! <3

Första inlägget! ♥

Hej bloggen!

Det här är vårt första inlägg, men inte vårt sista! Den här bloggen handlar om oss, Vera & Alva! ♥ Vi skriver om vår hästiga vardag, tävlingar, utrustning och mycket mer! ♥

VERA:

tjenare allesammans jag är Vera Carlbom och Jag har ridit i 8 år nu.. Jag älskar att hoppa tävla och rida ut i skogen men mina vänner :) Jag tillbringar nästan all min tid i stallet så därför kommer kanske jag vara den som bloggar minst av mej och Alvis <3 Jag hoppas att ni tycker att det är kul att läsa våran blogg! :-) So Long <3
ALVA:

Hej alla! Jag är Alva, och jag älskar hästar, som ni kanske förstår! ♥ Jag har en speciell kille i mitt hjärta och det är ponnyn Nimbuz ♥ Jag rider 2 ggr i veckan och är även medryttare på en häst som heter Yster på söndagarna. Nimbuz är en liten c-ponny, han är brun med bläs. ♥ Yster är en b-ponny, svart och ser ut som en stor shettis ungefär. ♥ Min favoritgren i ridsporten är hoppning, som Vera, jag har aldrig tävlat men jag vill det gärna. :) Puss & kram! FORTSÄTT LÄSA BLOGGEN! ♥
Puss & kram från Ponymaniacs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0